تاریخچه جوشکاری

قوس برقی در سال 1801 توسط هامفری دیوید کشف شد ولی استفاده از آن در اتصالات فلزات به یکدیگر هشتاد سال بعد از کشف آن یعنی در سال 1881 اتفاق افتاد. فردی به نام “آگوست دی مری تنز” در این سال توانست با استفاده از قوس برقی و الکترود زغالی صفحات نگهدارنده انباره باطری را بهم متصل نماید. بعد از آن یک روسی به نام “نیکولاس دی بارناردوس” با یک میله کربنی که دسته ای عایق داشت توانست قطعاتی را بهم جوش دهد. وی در سال 1887 اختراع خود را در انگلستان به ثبت رساند. این قدیمی ترین اختراع به ثبت رسیده در عرصه جوشکای دستی قوسی برقی می باشد. فرآیند جوشکاری با الکترود کربنی در سالهای 1880 و 1890 در اروپا و آمریکا رواج داشت ولی استفاده از ولتاژ زیاد(100 تا 300 ولت) و آمپر زیاد(600 تا 1000 آمپر) در این فرایند و فلز جوش حاصله که به علت ناخالصی های کربنی شکننده بود همه باعث می شد این فرآیند با اقبال صنعت مواجه نشود.

تاریخچه جوشکاری

جرقه اختراع دستگاه جوش

جهش از این مرحله به مرحله فرآیند جوشکاری با الکترود فلزی در سال 1889 صورت گرفت. در این سال یک محقق روسی به نام ان.جی اسلاویانوف و یک آمریکایی به نام چارلز کافین(این شخص سال ها بعد موسس شرکت جنرال الکتریک شد.) هرکدام جداگانه توانستند روش استفاده از الکترود فلزی در جوشکاری با قوس برقی را ابداع نمایند.

تاریخچه جوشکاری

ثبت اختراع دستگاه جوش

در آغاز قرن بیستم، جوشکاری دستی با قوس برقی مورد قبول صنعت واقع شد هر چند که ایراد هایی زیادی دربرداشت مانند: استفاده از مفتول لخت و بدون روکش. در آمریکا در آن زمان از مفتول لخت که دارای روکشی نازک از اکسید آهن که ماحصل زنگ خوردگی طبیعی و یا به خطر پاشیدن عمدی آب بر روی کلاف های مفتول قبل از کشیده شدن نهایی بود استفاده می شد و گاهی این مفتول لخت با آب و آهک آعشته می شد تا در هر دو وضعیت بتواند ثبات قوس برقی را بهتر فرآهم آورد. آقای “اسکار کجل برگ” سوئدی را باید پدر الکترود های روکش دار مدرن شناخت. وی نخستین شخصی بود که مخلوطی از مواد معدنی و آلی را به منظور کنترل قوس برقی و خصوصیات مورد نظر از فلز جوش حاصله با موفقیت به کار برد.وی اختراع خود را در سال 1907 به ثبت رساند. ماشین های جوشکاری با فعالیت های فوق الذکر به روند تکاملی خود ادامه می دادند. در سال های 1880 مجموعه ای از باطری شارژ شده به عنوان منبع نیرو در ماشین های جوشکاری بکار گرفته شد. تا اینکه در سال 1907 نخستین ژنراتور جوشکاری به بازار آمریکا عرضه شد.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟